Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Logiskt analogiskt


Swish som Swish

Jag kan inte sända en betalning

från min bank genom Swish

då jag inte har en smart mobil

Däremot kan jag medelst min dator

lätt och geschwint skicka en text

från min erfarenhetsbank

fram till poeter.se




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-21 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP