Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Européer och vår metro sexual.

 

 

Den Mänskliga Tabellen är skriven med röd i asfalten.

Sättningar av huset, har upptäckts i underhuset.

Möte är inställt utan förvarning.

 

I all detta kaos upptäcker jag att flyktingarna har känslor.

Kul är en sällsynt blomma,

 

För mig som jag ser på människor i publiken,

Av potentiella brutala isiga brottslingar och zombies,

Som står i skuld, och undermineras.

 

Mycket nedsatt,

En gång en generation

När måste stå kinden till alt kinden går förlorad,

Och regeln om den: mänskligheten tabell.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-21 08:42



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Text handlar inte om fobier, det är storstads Stockholms värklighet. Rån och våld. Vad såg jag igår kväll det är inte någonting som relateras i 3 stora bokstäver, snälla HCB, vi tittar över axel gör ni inte det i Borås?
2016-06-21

  H.C.B
Intressant text, värd en applåd även om jag förmodligen inte har just dina värderingar samt delar din mäniskosyn.
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP