Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången

 

Det finns en sång jag alltid hör.
Den sjungs solo och i kör.
Ekot ljuder mellan bergen,
utan slut.
Uppfunnen av änglarna
som gör debut.
I mitt liv de inte visat sig förut.
Sången inga noter har.
Den sjungs i tungors tal.
Alla hör och förstår på djupet.
Lyssna noga. Det är sångens premiär!
Nya ting förkunnas och den
som förstår, förundras.
Allt förnyas snart.
Sången sätter på händelserna fart!




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2016-06-21 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP