Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkarbesök

Diagnosen sköra slemhinnor
är inte ovanligt alls för medelålderskvinnor,
sa doktorn och hoppades att min man inte är som i Ugglas ”fyra sekunder”
(Han vet verkligen inte allt om sina kunder…)
utan att maken är öm och omtänksam…
och medicinen som skrevs ut blev givetvis alltför kostsam.

Alla dessa påståenden, förväntningar och frågor….
att ständigt behöva förklara läget
är en av alla nuvarande plågor.

Man kan ju inte alls om framtiden sia,
sa doktorn och menade att jag nu kan ge mig ut på marknaden den fria
När jag då träffar på en passionerad man
ska inga slemhinnor sätta käppar i hjulen, tyckte han.

Man vet inte om man ska skratta eller gråta
Ger mig nog ut i trädgården för att påta
Eller putsa några fönster är kanske ett bättre beslut
så att allt kan bli lite klarare när jag tittar ut




Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-21 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten