Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom smärtan

Det förflutna knackar på

Du ignorerar

Springer på

Vill inte känna

Blundar

Håller för öronen

Vad gör det förflutna då

Själen vill läka

Själen vill dig väl

Vet vem du är

Känner din potential

Den tar inte ett nej

Den tar i

Om du inte lyssnar

Gör den vad som krävs

För att fånga din uppmärksamhet

Det är en nödvändighet

Och din möjlighet

Bortom smärtan finns svaret

Din födslorätt

Du




Fri vers av Åsa GuThe
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-21 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa GuThe
Åsa GuThe