Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan hem

Resan hem kan vara lång och svår

Många avkrokar

Många snår

Ibland efter motorväg

Det är knappt du hänger med

Missar en avfart

Får vända

Köra tillbaka

Hitta var du körde fel

Ta upp kartan

Finna ny väg

Välja mindre vägar

Åka sakta

Uppleva skiftningar

Ta en paus

Nya möten

Få råd

Ge råd

Åka vidare

Känna trygghet

Stanna till

Du är framme

På ett annat ställe

Efter en annan väg

Än du tänkt

Hemma hos dig

När du är hemma i dig






Fri vers av Åsa GuThe
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-21 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa GuThe
Åsa GuThe