Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd och förstånd

Världen bedöms utifrån erfarenheter

Utifrån kunskap

Och tolkningar

När vi beskriver

Använder vi ord

Som också kan tolkas

Har olika laddningar

Hos olika personer

Sändare och mottagare

Förutsätter kommunikation

Hur lätt är det inte att det blir kollision

Fastän vi har samma ambition

Älska, förstå och förlåta

Svälja stoltheten

Våga mötas

I ärlighet

Uppriktigt

När det svider

För att belönas

Med försoning








Fri vers av Åsa GuThe
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-21 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa GuThe
Åsa GuThe