Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasfibervärldens intressen!

Fler hemsidor att besöka på Internet. Än?
Men.
Nu är det så, att det är så.
Det beror mycket på glasfibertråden, som jag har fått reda på, i ett program.
Men det måste också bero på ökat intresse; egen teori, och slutsats!




Bunden vers av Mim
Läst 169 gånger
Publicerad 2016-06-21 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim