Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckönskar dig hälsa!

Jag avskyr att läsa om hälsa, ändå är det det jag behöver mer av. Det finns att lära, och jag måste. Jag önskar mig hälsa, och då måste jag lära mig mer om MITT mående, kanske är det tråkigt, för jag trodde mig ha lärt allt!

Men så kommer den dystra perioden tillbaka, man måste lyckönska sig själv genom att läsa.
Lyckönskar mig redan, bara en bit på väg, gör jag genom att jag skriver.
Skapar mitt eget öde, det kan jag inbilla mig, till 50/50, Det är sant!




Bunden vers av Mim
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-21 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim