Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här

Hans blick vilar i min

jag känner den här

här i mitt hjärta

 

Hans blick smeker mitt hjärta

ja värme vilar där i

trygghet i hans andetag

 

 

Min själ lyssnar

min kind rodnar

av djupet jag känner i honom

 

 

Min själ viskar

jag älskar dig

min mun talar om vänskap

 

 

Han ser hela mig  

utan att döma

visar mig att skönhet kommer från hjärtat

 

ty blicken är kärlek

så varm och så skön

 

 

Lycklig

så där lycklig som blickar känns

när man finner sin själ

 

när man finner sin flamma

sin andra del

sin själs älskade

 

 

Jag känner hans kärlek  

jag är i hans själ

 

som han är i min

min älskade själ

 

 

Hans blick vilar i min  

jag känner den här  

 

här i mitt hjärta

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 637 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-12-01 23:34



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Mjukaste fint, underbar
kärlekspoesi för själ
och hjärta <3
2017-12-05

  ULJO
Så sanslöst vackert
2017-12-04

    ej medlem längre
En dikt att vila och finna vacker ro i.
2017-12-03

    ej medlem längre
Dina ord är närhet och värme, som en sommarvind letar de sig allt djupare och längre in över själarnas stränder.
2017-12-03

    Peter Söderqvist
En ömsint dikt som ger kärlekens känslor ord.
Fint komponerad en glädje att läsa.

2017-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text som förmedlar, kärlek, värme och gemenskap!
2017-12-02

  M:tin
Å vilken fin kärleksdikt!!!!!!!
2017-12-02

    Ubuntu
Du skriver så vackert så.

Innerligt varmt.
2017-12-02

  Karina"Kia"
Att finna sig själv,att finna sin trygghet och kärlek...

Vackert och skrivet med tänkvärda värmande kärleksfulla ord!

Du är här!
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP