Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslostress


När något triggar känslorna över gränsen

Till stressens land

Försvinner land i sikte

Jag driver planlöst




Fri vers av Åsa GuThe
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-21 20:53



Bookmark and Share


    JJ VIP
Jag driver efter! Fin dikt! Mvh. JJ.
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa GuThe
Åsa GuThe