Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Svår


Hon tänker att det kan vara svårt
att ta del av hela henne
speciellt när det finns många sidor
att uppleva

Många sidor med många nyanser
och kulören varierar kraftigt
och ibland med ultrarapid fart
Okontrollerat



Hon tänker att det kan skrämma
när fasaden rämnar
och nya tegelstenar tar plats
bara sådär

Ingenting är bestående
det ena byts av med det andra
inget jämt flöde följs
Kaosartat



Hon tänker att det krävs
någon speciell
för att acceptera och förstå
det trasiga

För vem i hela världen kan
känna kärlek
till hon som är skev
Vansinne





Men hon håller en hand
även när det är svårt

Han släpper inte taget
håller mig hårt

Så hon vet inte om det är Jag
eller Du som är Vansinnig


Hon vet inte mycket ibland
med allt sorl från sinnets soaré

Men hon vet en sak
lika klart som solens existens



Att hon älskar
på riktigt denna gång

Jag har nått min hållplats
min återvändsgränd…..

……..och kommit till den där jävla balen på det där jävla slottet



Jag vill aldrig ta av mig glasskorna som jag bär




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 503 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-21 21:58



Bookmark and Share


  Zandor
Me like...
2016-08-27

  Alexander Gustafsson
Fin. Och fint!

Försök att hålla kvar
längre än du vågar

Och alla är trasiga
Mer eller mindre
Det är bara inte alla som vågar
Möta det.

Jättebra text om mod
Det skulle jag säga att den handlar om
Om att våga
Gå emot
Sig själv

2016-06-24

  Lars E Jönsson
Jag dras till det svåra för jag vill veta, du skriver så många bilder kommer upp i mitt huvud, slutet gav mej denna tanke
Ballroom Dancing - Paul McCartney.

Du berör med dina ord.
2016-06-22

    ej medlem längre
Bra skrivet.
2016-06-21

  M:tin
Fröken berör med sin poesi!!!!!!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa