Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med öppen mun mot meningslösheten

solflängd morgontimma
strimlar mina sista kvarlevors
dansande stoft

det är så det ska vara,
jag fäktar och svär

solsprängd aftonhinna
väver sig tunn runt planetens
dansande stoft

frustandes
roterandes
mot ihåligheten,
meningslösheten
& upplösningen
kan vi klappa händer som fånar
& konstatera att,
ja
eller
nej
eller
kanske

skit samma




Fri vers av Nils W
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-05-08 11:26



Bookmark and Share


  Smultris
Klockrent....

Me like:):)
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Nils W