Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din ängel

 
...och som en ängel
med vingar av vitaste dun
slog hon sig stillsamt
ned vid din sida
 

I hennes ljuvliga famn
lyste tryggheten
som fick lugnet och lättnaden
att varsamt svepas
omkring dina axlar


Hennes talande ögon
viskade livets alla hemligheter
då hon oändligt kärleksfullt
smekte din själ till ro


och då hon slutligen
fann vägen till ditt hjärta
gav hon dig ödmjukt
den allra vackraste delen
av sig själv



"Denna gudomliga ängel
som sänd från ovan"

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-22 01:19



Bookmark and Share


  M:tin
Vacker den ängeln!!!!!!
2016-08-10

  Fem hjärtan VIP
Himmelskt vackert!
2016-06-22

  Nils-Robert
En dikt som smälter in och ger behag
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP