Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det blir tyst


Är du nykter nu mamma

eller svävar du bort i pereferin

med hjälp av rött eller vitt vin


Är du nykter nu mamma

lever pelargoniorna på din balkong

de jag blommograferade i stora fång


Är du nykter nu mamma

törs jag ringa dig och du svarar

eller är du full som jag befarar


Är du nykter nu mamma

nej jag tror inte det tyvärr

nu när den stora tystnaden rådande är






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-22 09:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om mamma, barn!
Ibland talar tystnaden sitt tydliga språk.
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP