Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om en helt vanlig tisdag


Minns när vi i slutet av en sommar satt på en strand som flödade av sol
Yngste sonen fick något lite längtansfullt i blicken
Vädret den sommaren var magiskt, långt bättre än i fjol
och han sa något som precis är på pricken

”Jag längtar faktiskt lite till en helt vanlig tisdag med fotbollsträning och när jag kommer hem och vi dricker te”
Jag förstod precis vad han menade och kan fortfarande inte sluta att le

Samme son som en eftermiddag kunde ringa
och be mig köpa med lite gottegott
motargument hade jag inga
han sa att lite vardagslyx är ju inget brott

För det är på pricken så jag vill att det ska va
Visst ska vi njuta av värme och ledighet
Men det mesta är vardag och det är precis som det ska
Vardagslyx och gemenskap i all enkelhet

Det står på listan av det bästa jag vet




Bunden vers (Sonett) av Terapipoeten
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-22 10:52



Bookmark and Share


  S~A •••
Mums
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten