Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlig marketing

Kom till vår helgedom !

Vi erbjuder den bästa mirakelmetoden !

Knacka på porten och allt skall vara upplåtet;

sanningen ska uppenbaras !

Allt ont skall vara glömt

och det nya hoppet ska spira !

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-22 11:19



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så är det med dessa uppenbarelser , dem tror att man blir en ny människa avdetta .Nej tack!
2016-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Alla försöker överrösta varandra med hopp om att få nya medlemmar!
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP