Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en rymd av känslor

jag behöver inte ringa dig mamma
för att veta hur du har det nu
jag känner i varje hjärtas slag
hur blodet rusar brusar
att du inte är på riktigt här

du är någon annanstans
dit ingen kan nå
inte ens du

sväva sväva min stjärna
du är en maskrosboll
med tusen frön som blåser bort
i den varma sommarvinden 

längtar efter någonstans
att stanna till
kanske i ett nytt liv
eller bara försvinna i ett ingenting

mina nästa blommor
jag ger till dig
ska de läggas på din grav

jag hoppas och ber inte än
låt mig få ha dig kvar
onåbar

men än en stund vid liv










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-22 11:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten berör. Bra skriven.
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP