Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi prata?

Jag vet att det är svårt men det här är nåt jag känt ett tag
för många sidor hos dig, får mig att vilja vända blad
det känns som att min mening har ett annat syfte
en ark som bara har plats för en av varje stycke
egentligen lika lättläst som en öppen bok
vi visste redan vid inledningens första ord
att vår del av sagan skulle bli ett avslutat kapitel
borde kollat det finstilta, inte lurats av titeln
fått så många hugg nu, min rygg är kantad av ärr
de flesta små, men jag tål inte deras samlade värk
det enda vi har gemensamt är rädslan för att vara ensam
men om vi spelat våra kort rätt hade paret delats
jag säger att jag sticker idag
det är dags att det tar slut, det finns ingenting kvar
fäster ögonen vid dig, vill ha ett svar
men blicken i spegeln bara stirrar tillbaks




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ap
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-22 19:40



Bookmark and Share


  megalomys
Väldigt bra, fylld med känslor. Fastnade speciellt för: "för många sidor hos dig, får mig att vilja vända blad"
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ap