Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är på riktigt

Jag skrattar högt för  vi är som i en film

Dansk, Svensk, Fransk

sådant som händer på riktigt

vi är den där overkliga filmen

Men våra liv är på riktigt 

 så jag bara skrattar

för vi är inte Hollywood

sådant som händer i deras slut

vi är mer

jag är mer

allt är på riktigt

du är du

du är

Du är på riktigt

Jag lyssnade 

Jag förstod

Min tystnad

Mitt hjärta

Min Insikt

Min kärlek 

När  jag blundar och sedan öppnar ögonen säger någon

-Tagning!

Vi är på riktigt!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-10 01:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en verklig människa finns bakom skärmen så fin känsla.
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP