Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

å-stunda

å-stunda
jag såg dig
och får snart veta
hur du ser ut
på diagonalen
Hm...det tog en liten stund.
Å - alltid lika fin.
För åstundan
ställs du nu fram.
Men var ställer du fram?
För min inre syn.
Du skulle ha varit här -
hos mig.
Ont överallt.
Halsbruch.




Fri vers (Fri form) av frun
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-22 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun