Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skala, skala...

Skala, skala gammal lök

Skala det är svårt

Försök

Lager på lager som gömt ditt jag

Känslor som hindrar

Som är just ditt jag

Skala, skala

Det är ej klart

Förrän kärnan blottats

Det kommer en dag




Fri vers av Åsa GuThe
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-06-23 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa GuThe
Åsa GuThe