Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brexit-Swexit-Roexit? 100 % gärna för mig! en att bo i en ”Spoof Land”(Spolat – Parodi)


Kiss my ass.(Spolat mark).

 

BREXIT är en historisk dag för Storbritannien

Efter 43 år sedan EU-inträdet dåvarande Europeiska ekonomiska gemenskapen, britten kommer att besluta om de vill vara en del av klubben, de 28 länderna.

 

 

Kyssa min röv. (Parodi på mark).

 

Ja till 100 % förbrukning av endast svenska kvalitetsprodukter inte deras EU dumpning avfall infekterade och sprutade smaklösa grönsaker frukt och kött.

Rumänien har redan 51 % krav på national tillverkning.

 

* Skulle ha velat se en modern handel i Europa, inte en lila av blandad mix kultur och inte vara inblandad i slaveri, ovilliga och dumpning av priser, etnicitet och stjärnkonstellationen nationer, det är England.

 

Fel och synd på livet som ges: att ha tillstånd av 28 stater ekonomin utan ett blint öga se styrenheten använder europeiska fonder.

 

Listiga bedragare ta njuta äger gäng, deras nation, smidda kapat, människor och fordon till och från Afrika, många stora företag med bedrägeri täckmantel för barn hjälp!

 

Euron pengar kommer i sitt privata konto inte i ländernas statsobligationer,

 

Av politiker och deras associerade i alla dessa länder som de uppfattar som en gåva från ovan!

 

Länders Mr. Rouge,(skurk) bollar med EU-medel, genom att plocka russin från kakan och sedan betala med en replik: Kyssa min röv. Vi betalar med slav emigrants i citat eller invasion om du vill arbeta med dem och vi lutar pengar i fonder i hela världen.

Avsluta kriget har bara börjat!

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2016-06-23 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP