Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilska

Ilska är själens sårvätska

Rensar och släpper ut

Röjer runt och släpper fram

Tillåter

Bekräftar




Fri vers av Åsa GuThe
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-23 13:52



Bookmark and Share


  Åsa GuThe
Med ilskan står vi upp för oss själva. Visar att vi är värda att behandlas just.
2016-06-23

    Jim Friberg VIP
Bra tanke!
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Åsa GuThe
Åsa GuThe