Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sprängas

Det är som att du gör alla platser du är på
till minfält
Och jag vågar inte röra mig
eller gå där du går
för jag är rädd för att hitta delar av dig

Jag vill skrika efter dig
men min röst har blivit hes
Fastän du skulle vänt om och sett på mig
skulle bara din blick fått mig att
explodera




Fri vers av artaug
Läst 528 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-06-23 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug