Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Predikativ

ein
halten
an

ein
steigen
aus

bitte, zerflossen
ein
fliessen
aus

ein
treffen
an

um
ziehen
ein


ein
legen
aus




Fri vers (Fri form) av frun
Läst 158 gånger
Publicerad 2016-06-24 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun