Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap


Räkskalssymfoni, bubbel och skratt
Läkande gemenskap med vänner
En vidunderlig solnedgångshimmel innan vi sa god natt
Tårar bakom ögonlock bränner

både på grund av saknad och tacksamhet
livet har oändliga nyanser
vänskap är något av det bästa jag vet
det är kärlek som ger mig nya chanser





Bunden vers (Sonett) av Terapipoeten
Läst 456 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-24 00:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet om denna vänskap...det betyder mycket...
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten