Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten före midsommar

Ljudet av ett stilla sommarregn utanför fönstret
Doften av nytvättade soltorkade lakan här i mitt rum
På stolen ligger kjolen med det blommiga mönstret
Kan bäras i morgon om kvällen blir ljum

Midsommarafton - känner varken förväntan eller press
Det ska bli en härlig frukost med alla i huset
På scones och jordgubbar kan man aldrig bli less
Ska smyga mig ut på det knastrande gruset

Plocka blommor och möta det ljuvliga morgonljuset




Bunden vers (Sonett) av Terapipoeten
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-24 01:41



Bookmark and Share


  Martin Lind
Stämningen under en sommarnatt så fint fångad ..... och sommarnätter runt midsommar är något alldeles speciellt.

2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten