Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom

Det är en rikedom
att få dela
tankar och ord
Listan på alla som skriver
jag kände inte er förut
men nu

Ni är så många
ni skriver så olika
Varje ny länk
öppnar sig
som hemliga luckor
i en adventskalender

Åh tänker du så!
Så kan jag kanske också tänka

Inspiration




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-25 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP