Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klösbräda för själen

Midsommar är en klösbräda för själen

Där skall goda och svåra minnen bearbetas,

förhoppningar skall infrias och uppfyllas

Måsten med kärlek, god mat och sprit

skall omgärda firandet

Man måste ha något att manifestera

för sina bekanta och i Facebook

Det är inte alltid så

att just midsommar är rätt tajming

för alla människors lycka

i deras livssituation

och då blir det lätt

att flaskan tas till

som ger tröst och glömska




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-25 15:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Att manifestera sig på Facebook, är bara löjligt. Inga riktiga liv som visas, mestadels fasader.
2016-06-25

    Sefarge VIP
Midsommar Helgens erotiska
Verkan brukar visa sig
I månaden Mars året
Efter!
:)



2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP