Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev , lev, lev

Om jag kunde fånga ditt ögonblick
stunden där du lyssnar
tillfället du förstår

Att gräset inte alltid är grönt
humlor kan sluta surra
dagen bytas till natt där solen inte kommer åter
klockan sluta att slå

Så ta alla tillfällen till skratt
glädjen i att dela
tid och rum
göra det du tänkt, vill och planerar
Älska allt vad du kan och ännu mer
våga förlåta och förlåtas
i en hejdundrande dans


medan toner fortfarande finns...







Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-25 17:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och du menar inte valutan i Bulgarien...
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen