Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inte möjligt

ALLT är verkligen inte möjligt
Att påstå något sådant tycker jag är otroligt löjligt

Men idag är ändå en dag av lite lycka
Eventuellt lite fjantigt kanske du kan tycka

Men jag har lärt mig något jag velat kunna i hela mitt liv
Har försökt då och då men har kanske saknat tillräckliga motiv

Min far var helt otroligt fenomenal
Hördes längre än en världsmästartupp som gal

Det var en signal för att samla oss samman
Hördes faktiskt genom hela byn
Borde vara perfekt också för denna mamman
som för sig själv nu genomgår en riktig översyn

Att samla ihop mina ungar som är ute på vift
och påkalla uppmärksamhet
kunna varna för faror – inte bara i skrift
denna kunskap är något av det coolaste jag vet

ibland är man gnällig som en dörr som börjat gnissla
men idag är det annat ljud i skällan
för det är faktiskt så att jag just lärt mig busvissla
så nöjd över nåt jag lärt mig har jag varit rätt sällan

Så nu är det inte längre på Kärrvägen så lugnt
stackars hunden undrar verkligen vad jag gör
känns lite som en ny startpunkt
jag tränar så jag är alldeles svettig och mör

så även om inte ALLTING är möjligt
så har jag i alla fall lärt mig EN ny grej
och att vara glad som en speleman kanske är löjligt
men att kunna busvissla är något jag alltid önskat mej.












Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 426 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-25 18:40



Bookmark and Share


  Elin Jakobsson
Åh vad vackert! Påminner mig lite om när jag gjorde prov och min kloka mamma sa: ”Det spelar ingen roll hur det går. Har du bara lärt dig en sak idag så har det inte varit bortkastat.”
2018-01-23

  bohemen VIP
Ja! Bra! Gläd dig åt små saker!

Bohemen
2016-11-14

  Kim VIP
Ja busvissla är svårt… lättare härma fåglar! :)
2016-09-06

    ej medlem längre
Klart du ska vara glad som en speleman för det :)

Kul och skön text att läsa för den som tror att man lärt sig allt som går att lära.
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten