Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek manifesterad i musik

Jag lyssnade på sommarkonserten i tv

med Wiener Philharmoniker från Schönbrunn

När Wiener Blut spelades

kunde jag inte hålla tårarna tillbaka

Jag skäms inte för att vara en känslomänniska

Det är skönt att få ge sig hän i en spontan känsla

För mig är wienermusik en kärlekskänsla

manifesterad i musik




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-26 13:43



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Härliga toner och att ge sig hän är ännu härligare. .
2016-06-29

  StinaJ VIP
Stor igenkänningsfaktor, jag är precis likadan.
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP