Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

logik och sans blir de första två som lämnar rummet
varenda gång jag ser honom




Fri vers av Olivijaas
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-26 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivijaas
Olivijaas