Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Troligen aptit på Aktie marknadens, hunger. The United Kingdom could not unleash "never" getting out of the EU "


Jag mötte vår svenska kung och Jesus i midsommarnatts dröm.

 

  

(En "disciplinär kontingent": på 10 regel är välkommen i vilket som helst social själskap klubb ibland, även EU det bör inte skapa svarta måndagar för det!)

 

Steget för att vinna en rättegång är säkrat,

med tålamod, kommer vi , och  jag få rättvisa,

återfå pengarna, varor och självkänsla.

 

när tankar går,  förlorades på myriad till en idér

och du kommer att gå i fältet, med aptit ingen,

i själen du bär ett korståg,

i namn av din barndom!

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/SV/ALL/?uri=uriserv:OJ.L_.2011.143.01.0001.01.SWE

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-27 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP