Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta mig för att läsa Nils Ferlin

Jag får akta mig för att läsa Nils Ferlin
för de orden är så självklara
och helt underbara
så jag kan få för mig att de är mina
för de är vackra och fina
och då kan någon stölden uppenbara
och förresten så rimmar verserna sig själva
och jag har lovat att inte skriva rimmad vers
åtminstone den här veckan

Så akta mig för att läsa Nils Ferlin!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-27 09:44



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Föll för Ferlin redan när jag började läsa i fyraårsåldern ...
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP