Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag

 

 

 

Sorterade minnen, vädrade hålrum som malen fick

en mantel av spindelns väv.

Skrev mitt namn i smuts.

Såpbubblorna tog all min tid.


När solen gick ner flög hägern förbi och skakade på huvudet...




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-27 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina bilder du ger
2016-06-28

    ej medlem längre
söndagen som försvann
bakom grinden,
stäng den Nu+
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo