Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläkten fläktar inte, detta betyder inte att den är trasig.

Fläkten suckar inte.
Sitter inte i lagom höjd för att fläkta.
Den har ett annat ansvarsområde.
Vet inte vad, men någonting är det.
Någonting, är det frågan om.

(Låter slutligen som katten gör, när den kliar örat.)




Bunden vers av Mim
Läst 125 gånger
Publicerad 2016-06-27 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim