Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aske


bilden av mina föräldrar
min far ligger på sängen i fosterställning
han är förkrossad över mor nynnar

min mor tröstar stilla
hon tröstar så stilla

bilden av min mor
min mor sitter på trappen spejar
hon är förkrossad över

min far synes inte till
han synes inte till

bilden av min far
han skrattar de andra gråter
han skrattar och barnen gråter

min mor tröstar stilla
hon tröstar så stilla


bilden av mina systrar
de som gömmer sig i det tysta
men i det tysta bultar och tårade ögon

bilden av mina bröder
de som ser och ljuset
men i det ljusa och gruset i blicken

vår mor tröstar stilla
hon tröstar så stilla

bilden av mina föräldrar
min mor tar bilen till landet
min far arbetar på åkrarna

min far ligger på sängen i fosterställning

min mor vilar
hon vilar så stilla






Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2016-07-07 22:48



Bookmark and Share


  Dobrica Vukovic VIP
fint. :)
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP