Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm.

Jag drömde om dig inatt.

Om närhet, om lycka, om sex, om tvåsamhet.
Jag tror, även om barn och ett delat liv.

Jag vaknade med en otroligt stor saknad,
som om ett ofantligt hål karvats ur mitt bröst med en alltför slö brödkniv.

Saknaden var knappast ny.
Den fyller mig för det mesta, med varje enskilt andetag om en så vill.

Men bara för att en saknar något betyder det inte att en vill ha det tillbaka.
Bara för att en är en hopplös nostalgiker behöver det inte betyda att en inte gått vidare.




Fri vers (Fri form) av Herr Spenat
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-28 01:38



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Det här känns igen, kvalen och kärleken. Tomhet, men att ändå måste livet gå vidare.
2019-01-15

  Blomma-Stjärna VIP
igenkänner tillbakblickandets nostalgi... med insikten att livet går vidare och ska så!
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Herr Spenat
Herr Spenat