Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag vill samla på berättelser för mitt ljudministerium 13 nyanser av svenskar, och börjar med poeter.se)


England har gört EXIT två gåner från Europa på en vecka.

 

 

”Europeiska unionen gör det "nästan oåterkalleliga upplösningen av EU"

 

 ”England är det enda land som kommit ut från Europa två gånger på en vecka"

 

Efter denna match blev Island en stor fågelskrämma.

Fornnordiska är i jämförelse med det berömda White vandrare från Game of Thrones.

http://adevarul.ro/news/societate/13-nuante-romani-brexit---8_577104285ab6550cb8547da0/index.html

Dragos si Andra Teglas. de drömde om du vill göra en annan typ av film om rumänska gemenskapen från Förenade kungariket, en som "föddes ur en önskan att motverka den negativa bild som skapats under de senaste åren av brittiska medier".

 

Använda crowdfunding plattformar, Dragos kunde börja filma 13 nyanser av rumäner, en dokumentär som vunnit flera priser på filmfestivaler i och utanför Europa.

Idag, uppfattas i sanning LIVE från London, via Skype, Dragos och Andrea vi talade om hur de är rumäner i Storbritannien efter # Brexit utmaningar av bion så kontroversiell.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 377 gånger
Publicerad 2016-06-28 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP