Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att glömma bort det viktigaste

Jag har glömt bort, för en stund sedan, att det finns mörka människor. Men så kom jag på det, när jag såg dig, men vad som var än mer oväntat, är att du har samma mått som en docka, och ändå är du en riktig person. Jag trodde att du var en docka, du stod så stilla.
Jag rörde dig ej, vem vet vad som hade hänt då?




Bunden vers av Mim
Läst 152 gånger
Publicerad 2016-06-28 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim