Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg hem



sitter vi i en båt

på öppet hav


igen


men denna gången

är vi två


kan du sikta land säger jag


nej


då återstår bara

att be till Gud


ingen kan fly sitt öde


minns du något

från vårt hemland

frågar du


nej

ingenting

inte ens

vad vi talade för språk


men jag minns

en kvinna


hennes namn

är skrivet

med en kniv

i mitt hjärta


ingen

kan fly

sitt öde


nu kan vi bara

vänta på vind


min vän

de älskar livet

medan vi älskar döden


det är därför

vi redan

har vunnit nästa krig


så tappa inte hoppet


Gud kan vägen

och vi är på väg hem






Övriga genrer av Ali D
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-30 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D