Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets spel

En stund
Som den är en stor dröm

Att få
Bara vara du
Och jag

Bara
För en liten
Stund

Ödet
Vet jag dock
Aldrig vart
Den leder än

Det kanske
Händer
Eller kanske
Inte

Ödet
Får spela
Sitt lilla spel




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 292 gånger
Publicerad 2016-06-28 18:07



Bookmark and Share


  Angel of love
Ödet vet man aldrig när det kan slå till. Bara vänta och se.
Fin text.
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson