Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängsullen blommar


Ängsullen blommar
på myren bredvid tjärnen.
Skräddarna springer
och fisken vakar,
göken gal
och myggorna bits.
Tjärnen är spegelblank,
en spröd slända
stiger och faller.
Fåglarna kvittrar, sjunger
och solen har gått ner
bortom skogskanten
och allting är sagolikt.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-28 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bor du i persberg? där bodde jag i barndomen!
2016-11-11

    ej medlem längre
Längtar till denna tid.
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark