Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg min hand på dina löften

Kom då
Rör dig
som inget annat ljud kan
som ingen annan materia
Lägg min hand på dina löften
och tryck till

Låt dem värka i hjärtat
men förena dem inte med det som ingen trodde på
För även om de alltid brister så är de sanna i sina ögonblick
De brinner som eldar
och är som de renaste själar
när de tränger in i mig
De är lögner hejdlöst inbakade i den stora sanningen
De längtar och längtar och längtar
och de vill oss allt gott
Bara drömmar hörs högre än musiken
Och bara den som aldrig hoppat är hjälplös när den hör ordet
hopp




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-28 22:43



Bookmark and Share


  Ex¤animo
I like... lägg din hand på mina löften...

Why not...
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP