Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och dina


skalenligt.





så är du ett hölje, handen
sliter sig gång på gång klappar
pannan fingrar efter något rakryggat en
lott något mer än det grumliga havsvatten vi
svänger våra ben i.

något tanklöst ivrigt som
skrikande barn i tunnlar som
gubbhänder i luften en fredag jag
har mina grejer som ett
bedjande monster runt
höften.













Fri vers av Teddy
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-12 16:09



Bookmark and Share


  Rublev
så mångbottnad och härligt spretig,
vild, lekfull och rik på associationer!
den vill inte låta sig fångas,
låter mig bara delvis begripa…
och slutet är förunderligt:
”jag har mina grejer som ett
bedjande monster runt
höften.”

2020-02-19

  Ulf D VIP
Det är titeln som gör hoppet från det stora till det lilla och tillbaka, för mig , från och ur vatten, till en fredag och annan tid inkapslat i elva rader.
2020-01-18

  Per Teofilusson
Om fattigdom (spontan reaktion av mig) med värdighet. Det går att leva trots allt, säger dessa rader mig.
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Teddy