Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sapere Aude

Kommer att tänka på denna gamla devis

när jag skriver mina texter här i dag

Man ska ha mod att bruka sitt eget förstånd

(och kanske oförstånd)

utan att vägledas av någon annan

Det är bara ens innersta tankar

som förs fram

utan att tänka på

om de skall väcka bifall

eller inte , hos andra




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-29 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kloka ord kloka ord, inte alltid lätt för att följa men såklart, eftersträvansvärt!
2016-07-06

  soligajag_1 VIP
Helt rätt vännen!
Vi delar med oss av våra innersta tankar , antingen om ditt o datt eller där vi befinner oss just då, , när orden landar.
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP