Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rumäniens vapensköld emblem. Bild: Rumänien har förhandlat sig avtal för att stanna och arbeta i Storbritannien ostörd!


Rumänien förhandlade till sig avtal för stanna & arbeta i UK

Rumänien har förhandlat sig avtal för stanna och arbeta i Storbritannien ostörd!
President Klaus Johannis sade på onsdagen i Bryssel att premiärminister David Cameron försäkrade på uppdrag av Storbritannien att rumänerna som var där och kommer inget hinder att kunna få bo och arbeta i Storbritannien.

UPDATE kl. 15:00 Rumäniens president talade och i slutet av Europeiska rådet i Bryssel.
Han sade att de antog ett gemensamt uttalande i morse och att han bad en modell för att återvinna medborgarnas förtroende för EU: s institutioner.
"Unionen ska gå stärkt ur detta test”, sade presidenten. "Jag försäkrar det rumänska samhället i Rumänien kommer att fortsätta förhandlingarna med högsta prioritet åt att försvara sina intressen."

"Resultatet av folkomröstningen har placerat oss i en situation som saknar motstycke i EU.
Det är viktigt att förstå att EU är det enda alternativet för att upprätthålla välstånd och säkerhet för våra medborgare.

Därför finner jag det högst relevant att huvudbudskapet som uppstod från våra diskussioner har är att de 27 medlemsländerna ska gå stärkt ur detta test.
Det bekräftades deras gemensamma åtagande att bevara enigheten och sammanhållningen i unionen. Jag vill välkomna detta budskap om enighet från samtliga 27 medlemsstater.
Vi betonade att vi nu behöver en mer pragmatisk inställning, att desarmera situationen och göra det möjligt för oss att gå framåt. "
Även i Bryssel frågade Johannis om att elimineras visum för Kanada och talade om EU-Nato bland de gemensamma hot vi står inför;




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2016-06-29 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP