Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens energi.

Regnet sköljer världen
tvättar själen fri
Marken blir på nytt född
så kanske även vi

Där gammal gröda växt
Har rensats och satts nytt
Om vi bara gödslar
kanske en ny tid grytt?

Borta blir vårt mörker
solen hittar nu in hit
Vägen leder framåt
vi följs åt än en bit.

© Kajsa




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-29 19:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
fint
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP